Contact & support / Verzending

Verzending

Je bevindt je momenteel op de Belgische website van LINEA RAFFAELLI België. Indien je een levering buiten België wenst, gelieve een andere locatie te selecteren links bovenaan op de websitepagina.
Momenteel leveren wij enkel in de Europese Unie. Voor leveringen buiten de EU kan je het gedeelte over internationale bestellingen hieronder raadplegen.

LEVERING VIA GLS

LINEA RAFFAELLI werkt samen met GLS om jou de best mogelijke verzendservice te bieden.

Leveringen via GLS worden aangeboden op werkdagen tussen 8u en 17u. GLS informeert je op voorhand per e-mail over de voorziene leverdatum. Komt die dag jou niet uit? Geen probleem, je kan de leveringsdatum wijzigen via de weblink in de verzendbevestiging die je per e-mail ontvangt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het pakketje in een GLS Parcelshop bij jou in de buurt te laten leveren, of op een ander adres. Je ontvangt een e-mail zodra het pakketje werd geleverd.

Werd jouw pakket geleverd in een GLS Parcelshop? Vergeet jouw identiteitsbewijs niet mee te nemen om het pakketje op te halen. Je hebt 10 dagen de tijd, daarna wordt het terug naar LINEA RAFFAELLI gestuurd. Wij zullen dan contact met jou opnemen om de levering van jouw bestelling opnieuw te regelen. Bijkomende verzendingskosten kunnen van toepassing zijn.

  • Wij streven ernaar om bestellingen die op weekdagen vóór 15 u (CET) werden geplaatst nog de dag zelf te verzenden.
  • GLS levert niet op zaterdagen, zondagen en feestdagen.
  • Het is niet mogelijk om een online bestelling te laten leveren in een verkooppunt van LINEA RAFFAELLI.

VOORZIENE LEVERTERMIJN

LINEA RAFFAELLI doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

België       1-2 werkdagen *

Indien je jouw bestelling niet hebt ontvangen binnen de verwachte termijn, gelieve de verzending met Track & Trace te volgen of onze klantendienst te contacteren via service@linearaffaelli.be

* Deze levertermijnen gaan in op de werkdag na het plaatsen van jouw bestelling en zijn louter een indicatie. Tijdens drukkere periodes, zoals de eindejaarsperiode of de solden, kan het wat langer duren voor jouw bestelling wordt klaargemaakt en verzonden.

TARIEVEN

In België bieden wij gratis verzending aan voor bestellingen boven de € 150.
Voor bestellingen onder de € 150 is een verzendkost van € 7,50 van toepassing.

RETOURS

Retourzendingen zijn op kost van de klant, de klant kan zelf een transportfirma kiezen. ( Zie retours voor de algemene voorwaarden van retours )  

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen via e-mail worden rechtstreeks en meteen verzonden naar een e-mailadres naar keuze.

Gedrukte cadeaubonnen worden zonder verzendkosten via Bpost verstuurd. De bestemmeling dient te tekenen voor ontvangst. Wij streven ernaar om bestellingen die op weekdagen worden geplaatst vóór 15u (CET) nog de dag zelf te verzenden.

Ontdek hier meer over cadeaubonnen.

INTERNATIONALE BESTELLINGEN (BUITEN DE EU)

Momenteel verzenden wij enkel binnen de Europese Unie. Indien je je buiten de EU bevindt en wenst te bestellen op onze website, kan deze bestelling enkel op eigen initiatief via een onafhankelijke leveringsdienst worden bezorgd. Er zijn verschillende transporteurs (afhankelijk van jouw locatie) die een goede oplossing bieden voor een internationale levering.

Heb je nog een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst via service@linearaffaelli.be