Contact & support / Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor elke gelegenheid? Here it is!

Bij LINEA RAFFAELLI  kan je cadeaubonnen kopen voor een bedrag naar keuze. Je kunt ze gebruiken in onze gewone boetieks en in de webshop, waar je kunt kiezen tussen twee soorten: een via e-mail en een per post. De cadeaubon via e-mail ontvang je meteen. De cadeaubon per post wordt gratis naar jou of naar de gelukkige ontvanger opgestuurd.

CADEAUBON VIA E-MAIL

Gedaan met lastminuteshopping voor dat verjaardagsfeestje vanavond. Bestel een cadeaubon via e-mail terwijl je je klaarmaakt om de show te stelen! Je krijgt de bon meteen na de bestelling in je mailbox. Fashionista’s zijn er dol op!

De cadeaubon wordt onmiddellijk na de betaling naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Heb je je cadeaubon niet ontvangen? Controleer dan je spamfolder of neem contact met ons op.

CADEAUBON PER POST

Ben je eerder een planner? Dan kun je ook kiezen voor een traditionelere gedrukte cadeaubon in een prachtige modieuze envelop die de nieuwsgierigheid prikkelt: ontdek het geschenk waarmee je vrij kan kiezen uit oneindig veel artikelen in onze LR Concept stores. Kortom, een geschenk waar je maar blijft van genieten!

Nadat we je betaling hebben ontvangen, mag je de cadeaubon in de komende dagen in de bus verwachten. De cadeaubon wordt afzonderlijk verzonden van eventuele andere artikelen in je winkelmandje. Heb je je cadeaubon niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. Deze bon is enkel te besteden in onze LR Conceptstores in Brugge, Hasselt en Leuven, niet op de webshop!

 

IN EEN NOTENDOP

  • – Je kunt de cadeaubonnen gebruiken in al onze Linea Raffaelli Conceptstores in Brugge, Hasselt en Leuven en in onze webshop.
  • – De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.
  • – Je kunt de cadeaubonnen volledig of gedeeltelijk gebruiken. Als je je cadeaubon slechts gedeeltelijk gebruikt, dan ontvang je een nieuwe cadeaubon voor het resterende bedrag.
  • – Je kunt de waarde van je cadeaubon zelf bepalen.
  • – Je cadeaubon wordt apart verzonden, helemaal gratis.
  • – Je cadeaubon kan niet geretourneerd of geruild worden voor contant geld of andere vormen van betaling, ook niet gedeeltelijk.